Користувачка Facebook Уляна Пчьолкіна на своїй сторінці у соціальній мережі розмістила допис, в якому звинуватила популярний інтернет-магазин косметики MakeUp у торгівлі в Росії і приховуванні цього факту від українців.

“Не люблю зашкварів, але це - зашквар!!! Коли з дна постукали”, - гнівно пише користувачка. Особливо Пчьолкіну розлютив факт, що своє представництво в Росії магазин відкрив вже під час війни, у 2017, а також те, що таку діяльність намагаються приховати від українських клієнтів.

Відомо, що MakeUp має мережу схожих інтернет-магазинів, орієнтованих на різні країни Європи, і список іноземних представництв зазначається на сайті. Проте російська версія не згадує українську, так само як і українська - російську.

Польська версія сайту MakeUp

“A на українському сайті поставити росію в списку, сцикотно, чи ви реально вважаєте українців лохами?” - продовжує свою лінію Пчьолкіна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оригінальний допис в соціальній мережі Facebook

Також жінка закликала до бойкоту інтернет-магазину. “Що я можу зробити, як українка? Не купувати тут більше нічого і ніколи! Звичайно ж, раджу це зробити кожному, хто розуміє, про що мова!” - говориться в дописі в соціальній мережі.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк продемонструвала універсальний макіяж: пасуватиме кожній красуні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", походження та якість косметики з інтернет-магазинів сумнівні.

Також "Знай.ua" писав про торгівлю України з Росією: цифри просто вражають.