Погода на 7 лютого в Україні: точний прогноз

В Україні останнім часом організувалася справжня зимова погода зі снігом з неба, і він навіть деякий час лежить на дахах і на землі, а не моментально перетворюється в калюжі. Але в п'ятницю до всього цього додадуться ще і сильні морози, які вже стали звичним явищем в цьому році. По Україні максимум буде -10 градусів.

У західних областях очікується холодна погода і несильні опади. Сніг пройде в Закарпатській області, в Івано-Франківській, Хмельницькій та Львівській (тут трохи сильніше). А от в інших очікується тільки мінлива хмарність. Крім того, буде ще й холодний сильний вітер. Вдень у більшості областей від -1 до -3 градусів, у Закарпатській і Хмельницькій областях – від -2 до -4 градусів. А вночі в основному від -4 до -6 градусів. Холодніше в Хмельницькій області – до -8, а тепло в Закарпатській – тільки до -2 градусів.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На півночі трохи більш однорідна погода. Тільки в Житомирській області буде мінлива хмарність. В інших областях синоптики прогнозують сніг. Температура на півночі вдень від -3 до -5 градусів, у Житомирській області – тільки до -3 градусів. А вночі вже дуже холодно – від -6 до -10 градусів. І теж до цього додасться сильний північний вітер.

На сході погода буде мало відрізнятися від інших частин. По всіх областях пройдуть опади у вигляді снігу. Вдень мінусова температура – від 3 до 5 градусів морозу. Вночі в Луганській області від -8 до -10 градусів, а в інших областях до -8 градусів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Південь теж намагається не відставати, але поки тут буде найтепліше. Вдень температура від -3 до +2 градусів, а вночі – від -6 до +2 градусів. Найтепліше в Криму. Також не буде снігу тільки в Одеській області.

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні. Платформу і програму презентував Володимир Зеленський і розповів, як правильно користуватися, де взяти і як зробити з держави зручний сервіс.

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок, як тепер рахувати платіжки і чому відбулося зростання тарифу.

Нагадаємо, в Україні в наслідок погодних умов сильно постраждали водії, але небезпека була і для звичайних пішоходів. Сніговий Армагеддон накрив всю країну.