Прогноз від Наталки Діденко

За прогнозом народного синоптика циклон вийде за межі нашої країни, але його вплив ще у нас буде відчуватися. Очікується періодичний сніг і те, місцями. Його варто чекати на Півночі, на Півдні, в східних областях і біля Карпат. У центрі буде поки що сухо. Але ось температура буде набагато цікавіше.

Найближчим часом на українців чекають сильні морози. Хоча їхня сила відносна і тільки враховуючи минулі +10 градусів. Зараз же вночі буде від 7 до 13 градусів морозу, що відчутно. Вдень же майже у всіх областях синоптик прогнозує тільки від 0 до 5 градусів морозу, але це теж не мало. А ще буде ожеледиця на дорогах.

Також Наталка зробила важливе оголошення. Вітер буде холодним північним і досягне дуже сильних поривів. Так що морозна погода буде відчуватися ще холодніше на 3-6 градусів. Без шапки і теплого капюшона на вулицю краще взагалі не виходити. Адже нікому не хочеться застудитися, коли до весни залишилося так недовго.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці тиждень закінчиться морозами. Цієї ночі в Києві температурні показники знизяться до -8 градусів. Вдень трохи тепліше, але все одно мороз – до -3 градусів. Ще буде слизько і сильний вітер. Сильних опадів чекати не варто, але вдень може пролетіти сніжок.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ще народний синоптик розповіла, коли ж знову потеплішає. І чекати нам залишилося зовсім недовго, адже тепло прийде в неділю-понеділок.

Як повідомляв Знай.ua тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні. Платформу і програму презентував Володимир Зеленський і розповів, як правильно користуватися, де взяти і як зробити з держави зручний сервіс.

Також Знай.ua писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок, як тепер рахувати платіжки і чому відбулося зростання тарифу.

Нагадаємо, в Україні в наслідок погодних умов сильно постраждали водії, але небезпека була і для звичайних пішоходів. Сніговий Армагеддон накрив всю країну.