Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як відомо, наразі за офіційними даними Національного банку України курс долара в державі коливається в районі 24-25 гривні. Щоправда, в деяких районах Києва він значно відрізняється від всеукраїнського та становить 84 гривні за один американський долар.

Відповідний знімок оприлюднили в мережі.

Відтак, на ньому видно, як табло на Троєщині показує курс іноземної валюти, але досить незвичний. Так, на ньому вказано, що долар можна продати за 84.65 гривні.

Однак, в мережі користувачі жартують з цього приводу та стверджують, що це ймовірно сталася звичайна помилка, і там має бути не 84, а 24 гривні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото з просторів інтернету

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.