Міністр Андрій Загороднюк заявив, що наразі в Міністерстві оборони України не будуть відкликати партію неякісних бронежилетів, які були закуплені для ЗСУ.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Варто зауважити, що ще минулого року правоохоронці арештували начальника головного управління матеріального забезпечення Міноборони Дмитра Марченка та розпочали розслідування щодо закупівлі неякісних бронежилетів для українських військових.

Наразі ж за словами Загороднюка, партію неякісних бронежилетів, які й стали причиною розслідування та арешту, поки не будуть.

Загороднюк, фото: Уніан

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Там триває слідство. Нехай слідство покаже. Ми розбиралися з якістю бронежилетів, які зараз є в військах. Ми не побачили там поки ситуації, яка змусила б завтра відкликати бронежилети з військ. Тобто такій ситуації немає", - заявив він.

Також він додав, що сподівається на неупереджений розгляд справи стосовно цих бронежилетів.

"Співпрацюємо з ними, надаємо всі матеріали. І далі побачимо. Для випробування бронежилетів ми залучали і міжнародну компанію, щоб просто розуміти, що ми процеси витримуємо і там немає особистих преференцій від якихось учасників комісії", - підсумував міністр.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, бойовики перетворили Мар'їнку на власний полігон: тренуються на мирному населенні, є жертви.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав закон про особливий статус Донбасу: лише одна деталь.