У вівторок, 11 лютого, штормовий вітер продовжить наступати на територію України. Температурні позначки поповзуть вгору, але в багатьох областях країни очікуються дощі та мокрий сніг, які разом з сильним вітром створять небезпеку на дорогах країни.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Атмосферний фронт несе в Україну опади – дощ і мокрий сніг. Зона поступово проходитиме від Заходу на Схід протягом доби", - зазначила Діденко.

погода в Україні
погода в Україні

Так, температура повітря в Україні буде досить високою, 11 лютого прогнозується до +1 +6 градусів, на Півдні – місцями до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Отже, найтепліше буде в Одеській області, де температура повітря складе +7 +9 градусів.

У той же час найхолодніше буде в деяких північних і східних регіонах. Максимум +2 +4 градуси на Чернігівщині, Харківщині, Сумщині, Полтавщині, Донеччині та Луганщині.

Сильний вітер завтра в більшості країн Європи, включно з Україною, втримається. Обережно! Напрямок у нас -...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 10 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

11 лютого відзначається перенесення мощів святого Ігнатія Богоносця. У минулі часи в цей день наші пращури слухали ліс: якщо він шумів, вони чекали відлиги. Погода у цей день часто бувала мінливою, тому про неї говорили: "і теплом приголубить, і морозом віддубасить".

погода на 11 лютого, Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.