Погода на 11 лютого в Україні: точний прогноз

В цей день буде дуже сильний вітер по всіх областях, але особливо на заході в Карпатах. Якщо по Україні вітер 15-20 м/с, в Карпатах він буде 20-25 м/с, плюс ще й очікується сильний сніг та заметіль. Тому в цих районах слід бути особливо обережними. Жителям інших частин доведеться максимально захищатись від вітру за допомогою непродувного теплого одягу. І навіть краще замінити парасольку на дощовик. А щось з них теж знадобиться, адже опади будуть скрізь, тільки різного виду.

На заході в основному вдень очікується сніг та мокрий сніг, а вночі мокрий сніг з дощем. Температура буде досить високою, але це все одно не принесе багато комфорту через опади і вітер. Вдень у західних областях від +3 до +6 градусів, а вночі лише невеликий мінус – від -1 до +2 градусів.

На півночі ситуація з опадами та ж: дощ з мокрим снігом, вночі та мокрий сніг або сніг вдень. По температурі трохи холодніше, але не набагато. Температура вдень від +2 до +5 градусів і найтепліше буде в Київській області. А от вночі не буде мінусів – від 0 до +2 градусів. Також очікується сильний західний вітер.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На сході буде дуже холодна ніч, очевидно тепло просто ще не дісталося до цієї частини. Вдень температура мало відрізняється від інших частин – від +2 до +4 градусів, а вночі в Харківській області від -3 до -5 градусів, в Донецькій області – від -4 до -6 градусів, а в Луганській області – від -5 до -7 градусів. Вітер буде південного напрямку, але однаково сильним. Вдень пройде сніг або мокрий сніг, а вночі дощ з мокрим снігом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На півдні натяків на сніг не буде, тільки дощ і він буде слабким в Криму. Але й погода тут набагато тепліше. Хоча сильного південного вітру не уникнути. Вдень температура в Херсонській області від +5 до +7 градусів, у Миколаївській – від +6 до +8 градусів, а в Одеській – від +7 до +9 градусів, в Криму ж тільки від +4 до +6 градусів. Вночі синоптики обіцяють від 0 до +2 градусів в Криму, а в областях тільки від -1 до +5 градусів, найтепліше в Одеській області.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, школи не виконують норми санітарного контролю та з кожним роком все гірше. Батьки можуть задатися питанням, як взагалі можна вчитися на такому харчуванні, навіть з водою не все в порядку.

Також Знай.ua писав, що діджіталізація діджіталізацією, але життя українців сильно відрізняється від ідеального фантазійного світу, який уявляє собі президент. Блогер показав справжнє життя, це просто жах.

Нагадаємо, залишилося всього кілька днів до головного свята лютого – Дня святого Валентина. Якщо ви ще не обрали подарунок чоловікові або хлопцю на День закоханих, ми зібрали для вас рятівний список.