Український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу на роботу комунальних служб після того, як випав сніг. Відповідну публікацію він розмістив у Facebook.

"Українська народна Забава. Випав сніг - терміново кладемо Асфальт)", - написав Шнайдер.

До посту він прикріпив барвисті фотографії, як працівники кладуть свіжий асфальт поверх калюж, бруду і снігу. Він зазначив, що це сталося на західній Україні.

Українці не пройшли повз публікації і зазначили, що напевно це нова технологія, і так роблять по всій Україні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Так це ж нова технологія))))", "Так роблять по всій Україні-і на сході ,і на заході. 😥", "Так краще прилипає, та й випити хочеться після нового року на мілині", "Куди дивляться люди?Брати серпи і працівників в асфальт,приедит начальство, і його туди ж", "Так то традиція така😤", "В Ізраїлі штрафують фірм, якщо роблять дорогу не в погоду", - пишуть коментатори.

Раніше відомий український блогер і журналіст Михайло Шнайдер звернув увагу своїх читачів на те, як йдуть справи з дорожнім покриттям в Полтавській області. Блогер показав знімок, на якому можна побачити вельми сумну і тривожну картину.

Публікація Михайла Шнайдера, Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, Facebook

""Дорога" Лохвиця-Лубни. Тут повинен був проходити "Гиперлуп". Але після снігу, щось пішло не так.", - написав у публікації блогер.

Украинская народная Забава. Выпал снег - срочно ложим Асфальт)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 10 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям показали гірке майбутнє пенсіонерів, на це неможливо дивитися.

Як повідомляв Знай. ua, тут повинен бути Hyperloop, але сніг зіпсував - реалії українських доріг висміяли одним фото.

Також Знай. ua писав, що "прихоти" Зеленського цинічно б'ють по звичайним українцям - блогер показав життя, як вона є.