Центр зайнятості, фото: zoda.gov.ua
Центр зайнятості, фото: zoda.gov.ua

В Україні збільшиться розмір допомоги по безробіттю

З 1 березня 2020 року в Україні збільшується мінімальний розмір допомоги по безробіттю. Згідно з останніми даними Головного управління статистики Миколаївської області рівень зайнятості населення становив 52,6%, працездатного віку - 69,6%. Серед робочої сили у віці 15 років і старше рівень безробіття становив 9,2%, працездатного віку - 9,5%. Розмір максимальної допомоги по безробіттю з 1 грудня минулого року становить 8 408 грн (чотири прожиткових мінімуми).

Володимир Зеленський, скріншот: Офіс Президента
Володимир Зеленський, скріншот: Офіс Президента

Нормандська зустріч на межі зриву? У Зеленського зробили термінову заяву

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Стало відомо, що у квітні нормандська зустріч може не відбудуться. Сумніви на цей рахунок вже заявили обидві сторони: Росія і Україна. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time. Так, днями глава МЗС України Вадим Пристайко для Reuters заявив, що сумнівається в проведенні зустрічі в "нормандському форматі", так як підготовка до неї навіть не почалася. Очевидно, що мова йде про попередні зустрічі між главами МЗС і радниками лідерів країн.

Зарплата, фото: Вісті
Зарплата, фото: Вісті

Українським вчителям підвищать зарплату, кому і на скільки

В 2020 році українським педагогам пообіцяли підвищення зарплат, зокрема у столичних школах піднімуть оплату праці. Підвищення торкнеться не тільки педагогів середніх шкіл, але і всіх працівників сфери освіти столиці — тих, хто прибирає, готує, лікує дітей у школах і дитячих садках Києва. Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Уляна Супрун, УП
Уляна Супрун, УП

Супрун викрила лікаря, який продавав дітей за кордон, а тепер мітить на посаду голови медвуза

Ректором Харківської медичної академії післядипломної освіти має всі шанси стати Богдан Федак. Він колишній голова Львівської обласної лікарні швидкої допомоги, а в минулому в лихі 90-е допомагав злочинцям продавати дітей на усиновлення за кордон. Про це розповіла колишній міністр охорони здоров'я Уляна Супрун на Facebook-сторінці.

Іванна Крупеня після ДТП, фото Instagram
Іванна Крупеня після ДТП, фото Instagram

Українська чемпіонка потрапила в ДТП, моторошні подробиці і фото

українська боксерка Іванна Крупеня, яка не раз була призером чемпіонатів Європи з боксу, розповіла, як потрапила до дорожньої пригоди на зборах тренувального табору в Таїланді. У своєму Instagram спортсменка повідомила, що ДТП була не єдиним випадком, яке спіткало її в чужій країні, а також виклала фото.