Кияни шоковані. "Укрзалізниця" б'є на сполох. На своїй офіційній сторінці у facebook вони зробили екстрене оголошення:

❗Тимчасово обмежено роботу Центрального залізничного вокзалу в м. Києві.🚧 Щойно надійшло анонімне повідомлення про начебто замінування вокзалу. Всіх працівників та пасажирів вокзалу евакуйовано. Об’єкт перевіряють вибухотехніки, кінологи та правоохоронці. 🕵️👮 Поїзди курсують за графіком. Посадка пасажирів здійснюється через прилеглі до центральної будівлі переходи.🚆 Укрзалізниця просить зберігати спокій та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. - йдеться у повідомленні

До слова це вже не перший випадок. Кожного року в Україні збільшується кількість подібних повідомлень, періодично "мінують" суди, станції метро, лікарні, дитсадки, ТЦ, вокзали, аеропорти тощо.


На щастя, ще не було підтверджено жодного правдивого випадку щодо мінування Київського вокзалу, сподіваємося цей не стане винятком.
Нагадуємо, якщо ви знайшли підозрілий предмет, пакет, і т.д. негайно повідомляйте про нього правоохоронцям.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в "Укрзалізниці" проаналізували популярність внутрішніх залізничних рейсів.


Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" підписала з німецькою компанією Deutsche Bahn меморандум про взаєморозуміння.


Також "Знай.ua" писав, про рівень заробітних плат державного підприємства "Укрзалізниця"