У мережу потрапив секретний документ про заборону критики Зеленського в ЗСУ

У мережі оприлюднили унікальну фотографію документа, в якому йдеться про те, що військовим Збройних сил України буде заборонено критикувати теперішню владу.

Відповідну світлину на власній Facebook-сторінці опублікував ветеран АТО Олексій Петров.

На Донбасі ліквідували найнебезпечнішого найманця Путіна, з'явилися фото та докази

На Донбасі знищили терориста, який приїхав на схід України із РФ та вступив у злочинні угруповання. Згідно попередньої інформації, найманця з Москви знищили під час артобстрілу в районі Бахмутки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомив український блогер Necro Mancer, недалеко від Золотого був знищений військовий другого армійського корпусу ЗС РФ Федоричєв Олександр Валерійович, який був внесений в базу даних сайту "Миротворець".

Плавець-рекодсмен з Криму терміново звернувся до Зеленського із неочікуваним проханням

Український плавець-марафонець із Севастополя Олег Софяник звернувся до президента України Володимира Зеленського з проханням допомогти йому залишити територію анексованого Криму.
Софяник побоюється, що його помістять в психіатричну лікарню за його патріотичну позицію. Софяника вже викликали на прийом в психіатричну лікарню Севастополя.
На круїзному лайнері Diamond Princess, який перебуває на карантині в порту Йокогами, виявлено 44 нових випадки зараження коронавірусом. Серед нових інфікованих - 29 японців і 15 громадян інших країн, але не уточнюється, яких саме.
У четвер, 13 лютого олігарху Ігорю Коломойському виповнюється 57 років. Він є мільярдером, політичним і громадським діячем і незадовго до 2020 року очолив наглядову раду ТРК "Студія 1+1".
Олігарх знаменитий не лише своїми величезниим статками, але й колючими афоризмами