У День закоханих не роблять багато речей, деякі – тому що так не прийнято, інші – тому що це не красиво, не етично і виховані люди так себе не поводять, а ось деякі – тому що це може принести нещастя. Ми розповімо про різні заборони на День святого Валентина.

Не прикидайтеся, не ображайтеся ні на кого, не показуйте своє кисле обличчя. Це не те свято, коли потрібно сваритися через те, що вам не подарували бажану річ. 14 лютого трохи про більше, ніж мішура і паперові сердечка.

Постарайтеся не спізнюватися на побачення. По-перше, ваш коханий буде відчувати себе кинутим в цей день, а вас вважатиме ненадійною людиною. По-друге, ви можете зіпсувати сюрприз.

День Святого Валентина: найкращі подарунки – зроблені своїми руками
День Святого Валентина: найкращі подарунки – зроблені своїми руками, Фото: Все о детях

Хлопці, каблучку дарувати заборонено, якщо ви не робите пропозицію. Чому? Все дуже просто – каблучка – це завжди надія на те, що вона на заручини. Ви або зустрінете дуже радісний погляд і потім доведеться засмучувати кохану, або ж вона по незнанню ваших намірів відмовить, а ви потім будете жити з цією думкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Постарайтеся не робити банальних подарунків, щоб від вас просто відчепилися. Важливий не подарунок, а те, що ви в нього вклали. Так ви покажете, що знаєте, любите і слухаєте свою половинку. А ще, що готові перерити всі полиці, обійти всі магазини і всіх майстрів, але знайти те, що так хочеться коханому. До речі, дорогий подарунок поставить в незручне становище, враховуйте це.

Подарок на День Святого Валентина: источник: korrespondent.net
Подарок на День Святого Валентина: источник: korrespondent.net

Є ще кілька заборон:

  • Не сидіть, втикнувшись в телефон на побаченні.
  • Не даруйте гострі предмети, годинник, капці, рушник, перли, дзеркала, шарф і нижню білизну.
  • Не читайте повідомлення коханого.
  • Не сильно міняйте імідж, ви можете зіпсувати цей день.
  • Не намагайтеся тягнути коханого в ресторан, якщо столик не заброньовано. Вільного не буде, а вас виставлять на вулицю в свято, неприємно, погодьтеся.
  • Не проводьте день на самоті, якщо у вас немає партнера. Зберіться з друзями. Це ваш шанс познайомитися з кимось цікавим.
  • Не надсилайте банальні привітання з інтернету.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua потужна лавина в Туреччині поховала під снігом 41 людину. Постраждали й ті, хто хотів допомогти і відкопати інших.

Також Знай.ua писав, українці тепер зможуть відпочити на островах по безвізовому режиму, ось тільки вони не дуже популярні у туристів, в основному через радіацію.

Нагадаємо, ПЦУ розвінчує міфи про святого Валентина і взагалі хоче перенести свято всіх закоханих на іншу дату. Чому так і коли хочуть відзначати День святого Валентина розповіла пресслужба ПЦУ.