Дивно, але саме в це популярне свято нема різних народних прикмет і купи забобонів, що не можна робити. Якщо не враховувати різні заборони про подарунки, адже деякі речі не можна дарувати завжди, а не тільки на День закоханих. Просто в цей час ви щось даруєте тому, ким дуже дорожите. Однак є безліч більш практичних способів зіпсувати це свято не тільки собі, але і своїй половинці. Щоб день пройшов добре, запам'ятався тільки приємними враженнями і не залишив від вас поганого враження, читайте далі.

Це свято, а значить настрій має бути хорошим. Якщо щось сталося погане, щось пішло не так, краще навіть не намагатися начепити на себе фальшиву посмішку заради побачення. Перенесіть його на інший день, тим більше у вас є всі вихідні, щоб провести час з коханою людиною. Старі образи і нестримані негативні емоції можуть повністю зіпсувати День закоханих.

День святого Валентина, фото: Википедия
День святого Валентина, фото: Википедия

Також дуже важливо запам'ятати, що День святого Валентина – свято тільки для пар, закоханих пар. Ніяких друзів з вами бути не повинно. Друзів, батьків, маму, самотню подругу, іншу пару закоханих, інших родичів, знайомих і колег залиште займатися своїми справами. У вас є один день, коли ви маєте повне право відмовити всім оточуючим в увазі і витратити час тільки на кохану людину. Користуйтеся цим і змусьте інших поважати ваше право на особистий простір. Інакше не розслабиться ніхто.

Залиште на інше свято різні експерименти із зачіскою, макіяжем і особливо з інтимним життям. Трохи привести себе в порядок і поставити пару свічок в спальні ніхто не забороняє, але кардинальних змін краще уникати.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

День святого Валентина, фото: Униан
День святого Валентина, фото: Униан

Столик в ресторані, смачні страви, гарний одяг, триматися за руки, обніматися і говорити на вушко приємні слова. Здається, до цього не вистачає тільки келиха вина. І келиха, може і не вистачає, але не 10-ти. Так, ми радимо вам не переборщити з алкоголем, вчасно зупинитися і в наступний раз замовити чай або воду. Ще один келих вип'єте потім, а зараз він може всі ваші старання за день звести нанівець.

Це далеко не всі поради, але все врахувати дуже складно. Тому варто керуватися тільки здоровим глуздом і прогнозувати результати своїх дій наперед.

Як повідомляв Знай.ua тепер навчальні ролики можна дивитися не тільки на YouTube. Goggle попрацювали над гідною заміною.

Також Знай.ua писав, у Польщі більше не раді заробітчанам з України.

Нагадаємо, на Стрітення Господнє, яке буде дуже скоро, є свої заборони, яких варто дотримуватися.