Що це за свято?

Навряд чи хтось зараз не знає, що це за свято День святого Валентина. Але не всі знають всю історію, адже більшість причин відзначати його є лише легендами. Легенди про те, як злий воєначальник не дозволяв своїм легіонерам одружуватися на коханих жінках, як Валентин допомагав їм у цьому потай і потім постраждав за свою доброту, як він сам був закоханий, а вона дізналася про це тільки після його смерті. Деякі взагалі заперечують існування Валентина, всієї цієї історії, називають любов лише хімічною реакцією в організмі і взагалі думають, що свято придумали продавці листівок і шоколаду.

Ви теж можете так думати, якщо ніколи не були закохані по вуха, ніколи не боялися зізнатися у своїх почуттях, ніколи не сподівалися на поцілунок і ніколи не хотіли отримати валентинку в це свято. Тим більше, щоб любити можна не тільки в романтичному сенсі. Ви можете привітати з цим святом свою другу половинку, людей, які своїми відносинами надихають вас, батьків, надіслати привітання друзям або колегам.

День закоханих листівка, фото: nv.ua
День закоханих листівка, фото: nv.ua

Привітання смс

В цей чудовий день
Нехай Валентин, як в добрій казці,
Подарує тобі щастя,
А Амурчик у намисті
Принесе кохання чисте,
А від мене подарунок –
Палкий поцілунок!

***

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З Днем закоханих вітаю.
Щастя, радості бажаю.
По секрету я скажу:
Що тобою дорожу!
Хай гаряча же любов
Розганяє твою кров.
Будуть ласки й поцілунки,
А у вечері дарунки!

День закоханих листівка, фото: znau.edu
День закоханих листівка, фото: znau.edu

В День святого Валентина
Хай не виє хуртовина,
Бо любов моя гаряча,
Ясне сонечко неначе,
Залюбки розтопить сніг.
Ти краща (кращий) за усіх!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua потужна лавина в Туреччині поховала під снігом 41 людину. Постраждали й ті, хто хотів допомогти і відкопати інших.

Також Знай.ua писав, українці тепер зможуть відпочити на островах по безвізовому режиму, ось тільки вони не дуже популярні у туристів, в основному через радіацію.

Нагадаємо, ПЦУ розвінчує міфи про святого Валентина і взагалі хоче перенести свято всіх закоханих на іншу дату. Чому так і коли хочуть відзначати День святого Валентина розповіла пресслужба ПЦУ.