Янукович, фото з вільних джерел
Янукович, фото з вільних джерел

Янукович став "молодим батьком", що відомо про дитину і коханку втікача

Колишній президент України Віктор Янукович, який втік з України в лютому 2014 року, знову став батьком. При цьому його дружина Людмила з початком війни переїхала до окупованого Криму, де проживає в розкішному особняку Віктор Янукович знову став батьком, про це повідомляє Соня Кошкіна в Telegram.

фото Уханю з дрона, Weibo
фото Уханю з дрона, Weibo

Українців евакуюють з зараженого коронавірусом Уханя

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Евакуацію українців з китайського міста Ухань, де зафіксовано спалах COVID-19, заплановано на 18 лютого. Про це заявила міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька. У прес-службі міністерства повідомили, що урядом було прийнято рішення про спільну роботу міністерств з евакуації українців через коронавірус.

Стрітення Господнє 2020: чого не можна робити, uazmi.org
Стрітення Господнє 2020: чого не можна робити, uazmi.org

Стрітення Господнє 2020: що це за свято, обряди і традиції

В Православ'ї Стрітення вважається одним із дванадесятих свят, тобто найголовніших церковних подій. Раніше відзначення приурочувалися до 2 лютого, але коли прийшов новий календар, свято перенесли на 15 лютого. Для християн пам'ятні дати, присвячені Ісусу Христу, іменуються господніми, а дні, пов'язані з Пресвятою Богородицею – богородичними.

Художник Павленский за допомогою с*кса змусив знятися улюбленця Макрона з виборів мера Парижа

Днями стало відомо, що Бенжамен Гріво, який хотів стати мером Парижа і брав участь в гонках за це престижне крісло, зняв свою кандидатуру через відеоролік, який опублікував відомий російський художник Петро Павленський. Про це повідомляє видання Liberation.

Гончарук, фото з сайту Кабміну
Гончарук, фото з сайту Кабміну

Гончарук розповів, як зменшилися тарифи — українці нажахані такими "перемогами"

Українці, які вже отримали платіжки за січневий газ, налякані величезними сумами. 58% з них з обуренням визнали, що платіжки за січень зросли, у багатьох майже вдвічі. 38% сказали, що вони не змінилися, і лише 4% сказали, що суми в платіжках зменшилися. Таку сумну статистику навів Савік Шустер у своїй програмі "Свобода слова" і запитав прем'єра Гончарука, де ж обіцяне зниження тарифів.