З'явилася інформація, в одеський порт прибув контейнеровоз CMA CGM Ural, який ходить під мальтійським прапором. Відомо, що на початку січня 2020 року контейнеровоз вийшов з Китаю.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

За інформацією журналістів, у шістьох членів екіпажу різко піднялася температура, тому їх перевіряли медики в кожному порту.

CMA CGM Ural, фото: УНІАН
CMA CGM Ural, фото: УНІАН

Увага прикута до судна чере те, що 27 січня, коли Ural стояв в одному з портів Шрі-Ланки, у шістьох членів екіпажу раптово піднялася температура. Компанія CMA CGM залучила медиків, які перевірили стан моряків і заявили, що у них була звичайна ГРВІ і хворі вже одужали. В екіпажі Ural є один українець. На одеському морвокзалі контейнеровоз зустрічали його батьки, але вони відразу відмовилися спілкуватися з пресою. Перед самим заходом контейнеровоза в порт МОЗ України заявив, що у членів екіпажу немає підозри на СОVID-19.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Представники компанії CMA CGM офіційно повідомили, що їх санітарно-карантинний підрозділ знаходяться в постійному контакті з судном CMA CGM URAL. Вони зазначили, що у членів екіпажу випадки захворювання на ГРВІ. Прийнято відповідні заходи і ведеться контроль за їх станом", – йдеться у повідомленні МОЗ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хоробра українка навідріз відмовилася покидати Китай за коронавіруса.

Як повідомляв Знай.uа українців евакуюють з зараженого коронавірусом Уханя.

Знай.uа писав, як Ухань відзначає 14 лютого – кадри з епіцентру коронавіруса розчулили весь світ.