На днях мешканець Одеси Віталій Мілушев розповів про відомого українського оператора, який навчився зухвало "кидати" безпомічних та неуважних пенсіонерів на гроші.

Відповідний допис він опублікував у на власній Facebook-сторінці.

Так, за його словами, оператор Vodafone попросту знімає гроші, якщо випадково натиснути "Так", при цьому без підтвердження.

"Оператор Водафон збагачується коштом неуважних громадян, особливо старшого покоління. Натиснув "ТАК" без підтвердження, і ти потрапив на 79 гривень... поповнив рахунок, але не ввів код, знову потрапив. Мені здається це не правильно", - написав чоловік, оприлюднивши фотопідтвердження.

Фото з допису

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фото з допису

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що український мобільний оператор Київстар закриває кілька тарифних планів. Так, користувачів переводять на інші актуальні тарифні плани/

Як повідомляв портал "Знай.ua", користувачі виявили проблеми з інтернет-з'єднанням у lifecell.

Також "Знай.ua" писав, що Vodafone почав переговори з NEQSOL Holding.