Ціни на електрику зростуть майже вдвічі, українців "потішили" прогнозами

Українців попередили, що найближчим часом може стрімко зрости ціна на електроенергію. При чому, тарифи стануть вищими більш, ніж у два рази.

У зв'язку з тим, що в Україні щомісяця зростає мінімальна заробітна плата, цілком можливо, що до літа тарифи на електроенергію стануть в рази вищими. Фахівці прогнозують зростання тарифів до 70 %.

Українців з коронавірусом спіткало найстрашніше лихо на лайнері Diamond Princess

Евакуація українців з лайнера Diamond Princess наразі не планується. Корабель перебуває на карантині біля японського порту Йокогама.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

З круїзного лайнера уже евакуюють пасажирів з декількох країн, а про евакуацію українців, які всі є членами екіпажу судна, наразі не йдеться. Про це повідомили у консульському відділі посольства України в Японії.

Колега Мендель "взула" прессекретарку Зеленського на всю країну

Скандальна прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розмістила у мережі пост-звернення до українців. Її колега поцікавилась, чому представник президента звернулась до українців російською мовою.

Після цього за лічені хвилини Мендель провела роботу над помилками і опублікувала аналогічний допис, але вже рідною мовою.

Колега Брагара вигадала найкращий спосіб заощадити на комуналці, собака не потрібна

Народний депутат, заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів здивувала українців черговою пропозицією, як знизити цифри в платіжках за комунальні послуги.

Ковалів дала рекомендацію українцям не відкривати вікна, щоб платити за комуналку менше. Крім того, вона порекомендувала встановлювати газові лічильники.

Богдан на Сейшелах звернувся до збіднілих українців - грошей нема, але тримайтеся

Ексглава Офісу Президента Андрій Богдан, який нещодавно пішов у відставку, дав про себе знати. Богдан опублікував у своєму Facebook фото з відпочинку із коротким підписом, у якому показав весь рівень свого інтелекту.