Вже найближчим часом в Україні знову зміниться погода. Так, після аномального весняного тепла в нашу країну повернеться похолодання зі звичними нічними морозами.

За словами синоптиків, погода почне змінюватися у п'ятницю, 21 лютого. Зате до цього в країні прогнозується тепла погода.

У середу, 19 лютого, майже у всіх областях України очікується тепла і суха погода. При цьому, лише в Карпатах та Приазов'ї є ймовірність дощу. У більшості регіонах країни температура повітря буде +3 +9 градусів, а на півдні взагалі до +11 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві у середу буде сухо і сонячно. Вдень стовпчики термометра покажуть близько +5 +6 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Хто любить зимове сонце, щоб там не казали про цьогорічну зиму, завтра можна приємно мружитися і навіть одягти чорні...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 18 februari 2020

За даними Укргідрометцентру, 19 і 20 лютого в Україні буде досить тепло. Температура вдень у середу +5 +9 (на Півдні до +10, а на Сході +3 +5). Найближчої вночі близько нуля, а на Сході до -1 морозу.

У четвер, 20 лютого, температура повітря трохи знизиться на Заході та Півдні країни – +5 +7 градусів. На Заході ж можливі дощі та мокрий сніг.

У п'ятницю, 21 лютого, опади змістяться на Лівобережну Україну. Похолодає до +2 +5, на Заході та Півдні +3 +7. Вночі по всій країні будуть морози – від +1 до -3 градусів.

У суботу, 22 лютого, погода нагадуватиме попередній день, але опади можливі на Заході та Сході, на решті території буде сухо і сонячно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.