Погода на 19 лютого в Україні: точний прогноз

В західних областях лише трохи похолодає вночі, а так погода буде все такою ж спекотною, враховуючи, що на дворі лютий. До того ж, середа ще й порадує великою кількістю сонця і повною відсутністю опадів у цій частині. Температура на заході від +7 до +9 градусів вдень, тільки в Івано-Франківській області до +10 градусів. А вночі в основному від +2 до -2 градусів.

З півночі дощі, а тим більше сніг, теж втекли. Тепер тут буде тільки мінлива хмарність протягом всієї доби. Вдень температура порадує теплом від +5 до +9 градусів, а вночі навіть не буде морозів – від 0 до +3 градусів. Вітер буде західний і помірним.

На Сході слід чекати невеликого дощу в Луганській і Донецькій областях, у Харківській – мінлива хмарність. Температура вдень тут від +4 до +7 градусів. Вночі в Луганській області від 0 до -2 градусів, у Донецькій трохи тепліше – від -1 до +1 градуса, а в Харківській без заморозків – від 0 до +2 градусів.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Найвища температура в цей день очікується, звичайно ж, на півдні, а саме у Миколаївській та Одеській областях – вдень від +9 до +11 градусів, а вночі від +1 до +4 градусів. Також в цих областях буде мінлива хмарність. В Херсонській області та в Криму пройде невеликий дощ, а нічна температура від 0 до +2 градусів. Вдень у Херсонській області від +8 до +10 градусів, а в Криму від +6 до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У Центрі опади не очікуються, температура вночі від -1 до +3 градусів. А ось вдень справжня весна – від +6 до +9 градусів тепла. Вітер прогнозують північно-західного напрямку.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, українців налякали новими податками при переказах коштів на карту, навіть якщо вам заплатили за покупку ваших особистих речей. Невже тепер податком будуть обкладатися навіть перекази у вигляді подарунка на день народження? ДПС вже відповіли українцям на всі питання.

Також Знай.uа писав, «слуги народу» задумали нову реформу, взялися ліквідувати дитячі будинки. Куди тепер подітися маленьким громадянам, коли і кому допомагати, а також яку придумали альтернативу для дітей, нещодавно стало відомо українцям.

Нагадаємо, Державна служба статистики оприлюднила дані по зарплатах в Україні. Виявилося, що багато хто отримує зарплату більше 15 тисяч гривень.