У мережі з'явилося перше відео з борту літака компанії SkyUp, який евакуював українців з китайського міста Ухань, де почалася епідемія смертельного коронавіруса.

На ролику можна побачити, як бортпровідники готувалися до евакуації і що відбувалося всередині лайнера під час польоту. Про це передає 112.ua.

Крім того, екіпаж Боїнга показав засоби захисту на борту спецлітака з Китаю.

Евакуйовані українці у Борисполі, фото: Радіо Свобода
Евакуйовані українці у Борисполі, фото: Радіо Свобода

Також зазначається, що пасажирам перед посадкою на борт провели часткову дезинфекцію і кожен пройшов обов'язкову перевірку тепловізором.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літак Boeing 737-700 UR-SQD з Уханя в Україну прилетів вранці 20 лютого. На борту авіалайнера з епіцентру спалаху коронавіруса COVID-19 забрали 73 громадянина України та інших держав.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська поліція затримала протестуючих проти розміщення в Полтавській області евакуйованих з Китаю.

Також портал Знай.uа писав, що Антон Геращенко оприлюднив фотографії санаторію МВС у Нових Санжарах, де повинні розмістити евакуйованих українців на 2-тижневий карантин.