Заступник директора Департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало заявив, що в результаті сутичок між силовиками та мешканцями селища Нові Санжари постраждало 9 правоохоронців, частину з яких довелося госпіталізувати.

Про це повідомляє "Громадське".

Варто зауважити, що саме в село Нові Санжари Полтавської області евакуювали українців, які прибули з Китаю, де бушує смертельний коронавірус. Щоправда, місцевому населенню таке вкрай не сподобалося і ті різноманітними методами намагалися завадити цьому: перекривали дороги, влаштовували мітинги, а пізніше і зовсім закидали камінням автобуси, які доставили українців до тамтешнього санаторію.

Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to
Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to

Наразі ж стало відомо, що в результаті сутичок постраждалих 9 поліцейських: чотирьом надали першу медичну допомогу у лікарні й відпустили додому. Ще п’ятеро перебувають на стаціонарному лікуванні та потребують додаткового обстеження.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Один із дев’яти постраждалих перебуває на стаціонарному лікуванні. У нього розбита голова, закрита черепно-мозкова травма і струс мозку. Медики наклали 6 швів. Ще четверо перебувають на денному стаціонарі із забоями різного ступеню важкості", — розповів Тракало.

Також відомо, що до медиків звернула одна цивільна особа. Лікарі констатували легкі тілесні ушкодження, надали медичну допомогу та відпустили додому.