У мережу злили унікальний відеоролики, який демонструє те, як живуть у санаторії у селі Нові Санжари українці, які були евакуйовані з Китаю, де зараз бушує смертельний коронавірус.

Варто зауважити, шо у селищі Нові Санжари обурені люди, частина з яких є не тамтешніми, і досі протестують проти того, аби з лікарні вигнали українців, які прибули з Китаю. Активісти перекрили в'їзди в селища своїми автомобілями, вантажівками і навіть тракторами.

Санаторій в Санжарах

Наразі ж в інтернет злили ролик, на якому видно, як мешканців України, яких не раді бачити у державі, заселили в санаторій та оглядають медики. До слова, на сьогодні в жодного евакуйованого українця немає жодних ознак коронавірусу.

Стосовно харчування, то годують людей в санаторії три рази на день різноманітними салатами, фруктами та кашами: сніданок о 9:00 ранку, обід о 13:00, а вечерю о 18:00.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, у четвер, 19 лютого, Зеленський засудив блокування приїзду евакуйованих.

Також Знай.ua писав, в Telegram-каналі депутата від "Слуги народу" розповіли, що діялось в Офісі президента через коронавірусні протести