Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні, 29 лютого - 1 березня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 28 лютого, виріс у ціні і становить 24,59 гривні. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 29 лютого

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,5900 гривні;

- 100 євро – 26,9789 гривень;

Таким чином, курс долара став дорожче на три копійки. При цьому євро збільшився в ціні на 5 копійок.

курс валют, фото: pxhere
курс валют, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.