За даними Укргідрометцентру, в цю суботу буде практично скрізь суха погода і мінлива хмарність. Тільки в Криму можуть ще пройти дощі, і то несильні.

За даними Метеопост, температура в Україні в суботу буде найхолоднішою в Закарпатській області – до -2 градусів. А ось сама спекотна, звичайно ж, на півдні – до +11 градусів. Однак також тепло торкнеться ще Кривий Ріг, частина Черкаської області та Чернівецької області – до +9 градусів. В більшості центральних областей синоптики прогнозують від +5 до +8 градусів. На сході, у Тернопільській області, Рівненської, Хмельницької та Чернігівської від +4 до +6 градусів, а от на півночі до +4 градусів тепла. Така температура буде саме вдень в суботу.

Погода в Україні, фото: скріншот Meteopost.com
Погода в Україні, фото: скріншот Meteopost.com

А ось цієї ночі українців очікують більш скромні градуси, хоча для ночі це ще багато, та й поки що ще зима, навіть якщо це і 29 лютого. І в цю останню зимову вночі температура найхолодніша на Закарпатті, при це в Карпатах може навіть опустити до -9 градусів. В інших західних областях від -1 до +1 градуса. В Житомирській, Чернігівській, Сумській областях, а також на сході близько +1 градуса. У центральних областях і в Київській області – в районі +3 градусів. А на півдні ця ніч буде досить теплою – до +5 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua скоро починається весна і день стає все довшим, а значить, українці, як і кожен рік до цього, будуть переходити на літній час. Ми розповіли, коли це буде, як підготуватися і в яку сторону переводити годинник.

Також Знай.ua писав, цієї неділі православні християни відзначають свято Прощену неділю. Українцям розповіли, як правильно підготуватися до такого свята і як правильно просити прощення за свої гріхи.

Нагадаємо, в Україні збираються повністю змінити трудове законодавство. Але для багатьох людей це може стати не тільки ударом по гаманцю, а й ударом по особовому часу і здоров'ю. Слуги народу вирішили забрати один вихідний на тиждень.