Медична реформа в Україні проходить у кілька етапів. Підписання декларацій із сімейним лікарем і запуск системи eHealth належали до реформування первинної ланки. Зміни в спеціалізованих лікарнях почнуться з 1 квітня ― цього дня стартує реформа вторинної.

Проте не всі помічають змін у кращу сторону, так один з жителів Шумська опублікував в мережі пост свого обурення зі зверненням до президента Зеленського:

скріншот посту з Facebook Віталій Чухан
скріншот посту з Facebook Віталій Чухан

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ. Привет типовці) дуже взбісило вчорашнє) кароч розкажу так) Вчора мені вночі стало дуже погано, запалення нирки, температура 40, то була десь година 2 ночі, я з Літовищ, дороги до нас просто ужасні, мені викликали швидку, і короче поки скора їхала по наших с*ука ДОРОГАХ, в мене при такій температурі почало корчити руку, так стягнуло пальці в кулак, що не можна було розняти, потім почало зжимати ліктя, і через 10 хвилин так само стягнуло другу руку, ше хвилин десь через 15 почали вже ноги і через трохи потрохи почало корчити лице, стягуватися м'язи, починав душитися і тут мама дзвонить до скорої спитати де вони, а вони б*ять застрягли в селі в болоті, не знаю як ну добре шо вони вибралися і через годину таки приїхали. Так вот, грьобані ви п*дар*си гребіть дальше собі гроші в кишеню, що ви вже ними подавилися, де наші дороги? де нормальна швидка? за мною приїхало те корито де лягти нема де, ше сидячи мусів їхати... -написав Віталій

Не всі коментатори розділили запал хлопця, та розділилися: одні встали на його захист, а інші попросили звернути увагу, що Зеленський тут ні до чого і це було ще до нього.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні стартує другий етап медреформи і через нестачу коштів медзаклади проводитимуть "оптимізацію" тубдиспансерів та психлікарень.