Андрій Пальчевський, фото: кадр з відео YouTube
Андрій Пальчевський, фото: кадр з відео YouTube

Пальчевський вивів на чисту воду команду Зеленського

Український президент Володимир Зеленський до нещодавнього часу був актором і не звик боротися з різними загрозами. Таку заяву зробив журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський. Відповідне відео з'явилося після телепередачі "Прайм" на каналі 112 Україна.

Працівники Нафтогазу, фото naftogaz.com
Працівники Нафтогазу, фото naftogaz.com

В Україні почали масове відключення тепла, у яких регіонах залишаться без газу

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

НАК "Нафтогаз України" оголосив про відключення від газопостачання 16 підприємств-боржників, що надають послуги з централізованого опалення мешканцям дев'яти областей України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Сєверодонецьк, скріншот: Facebook / Сергій Шахов
Сєверодонецьк, скріншот: Facebook / Сергій Шахов

На Луганщині тонни шкідливих речовин викинули в повітря, кадри з хімзаводу нажахають сильніше, ніж коронавірус

Український політик Сергій Шахов показав у прямому ефірі у Facebook ситуацію в місті Сєвєродонецьк на Луганщині. На кадрах за спиною політика видно вогонь. Як зазначає Шахов, саме зараз відбувається екологічна катастрофа в прямому ефірі.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Заповнив анкету і залишився без засобів до існування – клієнт ПриватБанку потрапив під суд

Клієнт ПриватБанку опублікував відгук про відділення на сайті Мінфін, розповівши, як через невелике прострочення за кредитом йому набігла велика сума. В результаті 21-річний хлопець зіткнувся з погрозами і судом. Клієнт банку зробив висновок, що користуючись неосвіченістю більшості людей в юридичних і банківських справах, співробітники Привату дозволяють собі психологічно тиснути на клієнтів і їх родичів.

Володимир Зеленський, фото Getty Images
Володимир Зеленський, фото Getty Images

За що Зеленський "відчитає" Верховну Раду? Разумков показав основні проблеми

Голова ВР Дмитро Разумков скликав позачергове пленарне засідання парламенту на середу, 4 березня, на 16:00. На сайті Верховної Ради оприлюднено порядок денний. На сайті ВР зазначено, що на позачерговому засіданні заплановано розгляд шести питань.