Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео

Нацвідбір на Євробачення-2020 завершився несподівано

У суботу, 15 лютого, відбувся другий півфінал Національного відбору на Євробачення 2020, в якому свої пісні представили другі вісім учасників. Прямі трансляції вели відразу два канали: СТБ та UA: Перший. У журі Нацвідбору Андрій Данилко, Тіна Кароль і Віталій Дроздов. Ведучий ефіру - Сергій Притула.

Лукашенко і Путін, фото з вільних джерел
Лукашенко і Путін, фото з вільних джерел

Лукашенко не хоче знову ставати на коліна перед Путіним

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий купувати нафту в інших країнах, навіть якщо вона буде дорожче за російську, "щоб щороку 31 грудня не стояти на колінах". Про це він повідомив під час своєї промови, яку опублікували в Instagram "новини Києва".

"Вибори" на Донбасі
"Вибори" на Донбасі

Зеленський готовий до виборів на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський виступив із заявою щодо можливості проведення місцевих виборів на всій території України, в тому числі і на окупованих територіях вже восени 2020 року, якщо всі питання безпеки та правові вимоги буде дотримано.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

"Слуги народу" Зеленського заявили, що окупують ТРЦ Парковий для власних потреб

Перед початком з'їзду "Слуг народу", заступник голови фракції Євгенія Кравчук заявила, що політична сила президента України Володимира Зеленського вже вибрала собі офіс, яким став виставковий центр "Парковий".

Євробляхи, фото 33 канал
Євробляхи, фото 33 канал

Слуги народу попсують нерви "євробляхерам"

У Верховній Раді України народні депутати нарешті займуться розглядом законопроєкту, який передбачає зниження вартості розмитнення автомобілів, однак це відбудеться лише після того, як вони прийдуть до єдиного рішення з "земельним питанням". Про це розповів Дмитро Разумков, спікер українського парламенту.