Китайський коронавірус підкосив одну з найбільших світових компаній, світ може залишитися без пива

Український економіст та доктор філософії Роман Шеремета заявив, що компанія, яка займається виготовленням пива під назвою "Corona", втратила мільйони доларів, а виною ймовірно став смертельний вірус з Китаю.

Відтак, за його словами, компанія втратила 170 мільйонів доларів тільки через те, що люди не хочуть купувати пиво, бо вважають, що можуть захворіти на коронавірус.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Відомий супермаркет зібрав шокуюче комбо з антисанітарії, прострокування та гнилля

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Мережа магазинів "Лоток" оскандалилася поганою якістю продуктів. На цей раз скарга надійшла від колишнього співробітника і покупця. Про це він повідомив на сайті Otzyv.ua.

Так, за його словами, співробітники магазину маринують протухле м'ясо і продають прострочені товари. Також у "Лотку" присутня антисанітарія.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

"Слуги народу" отримують "на лапу" 5 тисяч доларів, нардеп Скороход звернулася до НАБУ

Стало відомо, що нардепи з президентської партії "Слуга народу" отримують так звані "винагороди" в конвертах в розмірі 5 тисяч доларів, які їм видають заступники голови фракції Давида Арахамії. Про це повідомила виключена зі складу партії нардеп Ганна Скороход в програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою в суботу, 29 лютого.

Юлія Соколовська, фото: Слово і Діло
Юлія Соколовська, фото: Слово і Діло

В анексованому Криму інфекційна лікарня прогавила "втечу" коронавіруса

З окупованого путінськими військами Кримського півострова прийшли вельми тривожні новини. Так, у Севастополі суд оголосив у розшук жінку, яка незаконно покинула інфекційну лікарню. Відомо, що дівчина перебувала в лікувальному закладі на карантині для обстеження на новий тип коронавіруса.

Коронавірус // gettyimages
Коронавірус // gettyimages

Наречена Розенка вирішила скласти конкуренцію Кравець та "Кварталу 95" - "Краще олівцем у вусі покопирсатись"

Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу знаменитість опублікувала відеоролик, на якому вона у рожевій сукні розповідає анекдот про "колупання олівцем у вусі" для свого колективу під час зйомок нового сезону "Аферисти в сетях".

Наречена Розенко, фото: Instagram
Наречена Розенко, фото: Instagram