Український економіст та доктор філософії Роман Шеремета заявив, що компанія, яка займається виготовленням пива під назвою "Corona", втратила мільйони доларів, а виною ймовірно став смертельний вірус з Китаю.

Відповідний допис з припущенням він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Відтак, за його словами, компанія втратила 170 мільйонів доларів тільки через те, що люди не хочуть купувати пиво, бо вважають, що можуть захворіти на коронавірус.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

"Компанія, яка володіє пивом Корона, після спалаху коронавірусу переживає свій найгірший квартал за 10 років. За останні два місяці з моменту поширення коронавірусу по всьому Китаю компанія втратила в країні прибутку на 170 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це може бути лише кореляцією (зрештою, фондовий ринок впав), однак, можливо, вірус негативно впливає на ім’я торгової марки. Нещодавно CNN повідомляв, що 38% американців заявляють, що не купували б пиво Корона "ні за яких обставин" через спалах коронавірусу", - написав економіст.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Грузії в одній з лікарень помилково випустили з карантину хворого на коронавірус пацієнта-іноземця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Івано-Франківській області було госпіталізовано 63-річну жінку, яка щойно повернулася з зараженої Італії.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві проводили навчання з протидії коронавірусу.