З окупованого путінськими військами Кримського півострова прийшли вельми тривожні новини. Так, у Севастополі суд оголосив у розшук жінку, яка незаконно покинула інфекційну лікарню. Відомо, що дівчина перебувала в лікувальному закладі на карантині для обстеження на новий тип коронавіруса.

Про це стало відомо завдяки повідомленням кримських ЗМІ, які посилаються на заяву керівника регіонального управління Росспоживнагляду Наталії Пеньківської.

Катерина Р. фото: LifeShot
Катерина Р. фото: LifeShot

За словами Пеньківської, у пацієнтки не було лабораторного підтвердження діагнозу "коронавірус", вона "повинна була пройти весь комплекс заходів і провести необхідну кількість лабораторних досліджень".

"Катерина Р. втекла з лікарні у Севастополі. Усе сталося ще два тижні тому, але відомо про це стало лише зараз. Інформацію про "сімферопольської втікачку" нам підтвердило джерело в екстрених службах. Так, 16 лютого, дівчину помістили в інфекціонку. І вже ввечері вона звідти безслідно зникла. Перед втечею Катерина розповідала, що хоче відправитися до Ростовської області", - таку інформацію повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Том Круз попався "до лап" коронавіруса — зйомки фільму під загрозою, а кумир на карантині.

Як повідомляв Знай.uа на Луганщині тонни шкідливих речовин викинули в повітря, кадри з хімзаводу налякають сильніше, ніж коронавірус.

Знай.uа писав, смертельний коронавірус з Китаю пускає щупальця в Україну, госпіталізовано заробітчанина з Італії.