Бідність і злидні не любить ніхто. Люди все життя намагаються викарабкатись зі злиднів, експерти розповіли, чому так відбувається. Існують предмети з негативною енергетикою, і якщо вони будуть у вас вдома, то про багатство можна забути.

Великий піст, ілюстративне фото -Getty Images
Великий піст, ілюстративне фото -Getty Images

Гроші

Хто би міг подумати, що саме гроші можуть позбавити фінансового благополуччя родину. Залучити бідність гроші можуть у разі, якщо вони будуть лежати мертвим вантажем будинку. Гроші повинні перебувати в русі і постійно оновлюватися. Це також стосується пошкоджених і брудних купюр.

Домашнє сміття

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зламані речі, дуже старий одяг, газети, неробоча техніка витягають позитивну енергію з дому. Захламлення житла перекриває грошовий потік.

Інвентар для прибирання

Не потрібно користуватися старим інвентарем для прибирання будинку, включаючи віники, оскільки так з дому легко вимести позитивну енергію, а це буде перешкоджати появі грошей в будинку.

Мертві речі

Шкури звірів, опудала тварин, сухі квіти і рогу на стінах містять в собі негативну мертву енергетику, яка може конфліктувати з живою енергією будинку.

Пошкоджені символи багатства

Щоб привабити багатство люди використовують відповідні амулети, але потрібно знати, що якщо вони будуть мати ушкодження, то зроблять тільки негативний вплив на фінансовий стан людини.

Продукти

Прострочені продукти, запылившееся банки з варенням або соліннями теж зберігають в собі негативну енергетику, яка заважає залучати гроші.

Розбиті предмети

Якщо користуватися розбитої посудом або дзеркалом, то можна залучити в будинок нужду. Тріснута посуд може містити в собі мікроби, а ось розбиті дзеркала відводять від людини удачу.

Старі гаманці

Гаманець є сполучною ланкою між господарем і потоком грошової енергії. Багато зберігають у старих гаманцях візитки, або квитанції, але робити цього не варто, оскільки порушується його головна функція – зберігати гроші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в "Сільпо" разом з кондитеркою українцю подарували хімічний опік, кадри не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа "Смердить, як не знаю що...." - магазин ледь не отруїв українця перед Масницею, відео не для людей зі слабкими нервами.

Знай.uа писав, українці показали "улов" гнилої ікри в Сільпо, на це гидко дивитися.