В Україні з 1 березня зросли ціни на залізничні квитки. І це ще не межа, Укрзалізниця буде піднімати вартість проїзних документів кожен місяць на 2%. Про це повідомили в прес-службі Центру транспортних стратегій.

Так, стало відомо, що планується здійснення індексацію вагонної складової в чотири етапи в цілому на 8,5% за рік. Що стосується пасажирських перевезень, то тут буде проходити "повзуча" індексація, а саме 2% протягом 10 місяців, починаючи з березня. "Таким чином, буде відбуватися зростання на 22% відносно початку року", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Також в Центрі транспортних стратегій додали, що разом з цим передбачається також зростання доходу від пасажирських перевезень на 8,5% за рік з подальшим зростанням ціни на транспортування вантажів на 2,5%.

Ілюстративне фото - Getty Images
Ілюстративне фото - Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, пасажирський потяг "Укрзалізниці" спалахнув посеред шляху.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Укрзалізниця показала, як зігріє пасажирів взимку.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук хоче звільнити все керівництво Укрзалізниці.