Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у вівторок, 3 березня 2020 року.

У порівнянні з показниками у понеділок, 2 березня, гривня трохи ослабла в своїх позиціях, її показник – 24,81 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 3 березня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,818 гривні;

- 100 євро – 27,6075 гривень;

Таким чином, курс долара став дорожче на 22 копійки. При цьому євро збільшився в ціні на 62 копійки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

курс валют, фото: pxhere
курс валют, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.