Колишній президент України Петро Порошенко зі своїми бізнес-партнерами Ігорем Кононенком і Олегом Гладковським застрахують співробітників Національного банку.

Повідомляється, що НБУ на 3 роки за 58 млн грн укладе договір добровільного медичного страхування своїх співробітників зі столичною страховою компанією "Країна", яку контролюють партнери через інвестфонд "Прайм Ессетс Кепітал" (49,99%), ІФ "Вік" (22,72%) і ІФ "Сова" (10,98%).

Петро Порошенко, фото: 5.ua
Петро Порошенко, фото: 5.ua

Страхова компанія "Країна" запропонувала найнижчу ціну 58,03 млн гривень в тендері Національного банку на медичне страхування. Про це йдеться в документації в системі державних закупівель ProZorro. Крім переможця, в тендері брали участь київські страхові компанії "Провідна" з пропозицією 60 млн гривень, "Альфа Страхування" (67,8 млн гривень) і "Крона" (58,031 млн гривень).

Згідно з документацією, мова йде про закупівлю до 3 500 страхових полісів по 4 програмами страхування. Це орієнтовно: "класик" - 2 446 осіб; "престиж" - 940 осіб; "еліт" - 100 осіб; "ВІП" - 14 осіб. Серед включених в страховку програм — амбулаторно-поліклінічна допомога, стаціонарна допомога, невідкладна медична допомога, забезпечення медикаментами та стоматологія.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Петро Порошенко в ДБР, ЄС
Петро Порошенко в ДБР, ЄС

Зазначається, що 49,99% акцій СК "Країна" опосередковано володіє Петро Порошенко (через ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал"), 22,72% акцій опосередковано контролюється Ігорем Кононенком (через ЗНКІФ "Вік"), а 10,98% акцій опосередковано володіє Олег Свинарчук (через ЗНКІФ "Сова").

Скріншот: prozorro.gov.ua
Скріншот: prozorro.gov.ua

Скріншот: prozorro.gov.ua
Скріншот: prozorro.gov.ua

Скріншот: prozorro.gov.ua
Скріншот: prozorro.gov.ua

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бійня у нових Санжарах та коронавірус в Україні - Зеленський отримав жорстку відповідь

Як повідомляв портал "Знай.ua", обдарована Зеленським волонтерка поскаржилася на здирників - "Не гідна великої нагороди"

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю