Індексація пенсій, подорожчання проїзду, розблокування каналів та інші зміни з 1 березня

З 1 березня почали діяти нові правила і закони в різних сферах: у пенсійному забезеченні, в проїзді залізничним транспортом, у банковій сфері та інше.

На пенсіонерів чекає індексація виплат з можливим подальшим зростанням. Однак, підвищення торкнеться не всіх. Збільшиться допомога з безробіття. Банки зобов'яжуть надавати роз'яснення своїх послуг. Проїзд в потягах подорожчає. З'явиться новий державний телеканал і розкодують супутникові канали. "Укртелеком" підвищить тарифи, а до Росії можна потрапити лише по закордонному паспорту.

Термометром коронавірус не вилікуєш - медики розкритикували методи боротьби з хворобою

Всесвітня організація охорони здоров'я поставила під сумнів доцільність практики температурного контролю осіб, що перетинають кордон як протиепідемічного заходу, спрямованого на обмеження поширення коронавірусу SARS-CoV-2. Відповідні рекомендації були опубліковані на сайті ВООЗ.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Пранкер витягнув з Гончарука зізнання про відставку, що розповів прем'єр шахраю

Український пранкер Джокер вступив у листування з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, прикинувшись народним депутатом від "Слуги народу" Гео Леросом. Під фальшивою особистістю Джокер зміг обговорити з Гончаруком питання відставки голови уряду.

Богдан після роботи на Зеленського знову став адвокатом

Звільнений з посади керівника офісу президента Андрій Богдан підтвердив новину про те, що він повертається до адвокатської діяльності.

Кузьма Скрябін може з'явитися на українській гривневій купюрі

На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилася цікава електронна петиція, присвячена увічненню пам'яті відомого українського співака легендарного соліста гурту "Скрябін.
Автор петиції пропонує внести портрет Андрія Кузьменка на одну з грошових банкнот.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше