Про Нових Санжарах після атаки на автобус з евакуйованими з епіцентру коронавіруса китайського міста Уханя українців дізнався весь світ. Жителі смт на Полтавщині розповіли, що сталося під час евакуації 45 українців і 27 іноземців з Уханя.

Відомо, що автобуси з евакуйованими атакували камінням жінки. Одну з "героїнь" знайшли журналісти і запитали, як вона опинилася на переїзд до санаторію Нацгвардії і навіщо вела себе так агресивно.

Мати п'ятьох дітей розповіла, що спочатку пішла в центр, щоб забрати дитину і там побачила людей в масках і страшні події.

"Я стала спереду машини... Нас почали бити, штовхати, забризкали газом. Ми, як жінки, ми ж не можемо міліцію здолати. Ми взяли камінчики, і кидали камінці в них", - розповідає учасниця протестів у Нових Санжарах.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

При цьому жінка заперечує те, що вони кидали каміння цілеспрямовано в автобуси.

У Україні зафіксований перший випадок захворювання коронавірусом. Про це у вівторок, 3 березня, повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Чоловік і жінка приїхали в Черновецьку область після подорожі до Італії. За чоловіком виїхала спеціальна швидка допомога і доставила в інфекційну лікарню. Там лабораторно підтвердили, що у чоловіка – коронавірус. У МОЗ не розповіли, де саме лікують хворого. У нього сухий кашель і гарячка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, де можна перевіритися на коронавірус, і як не стати інкубатором смертельної хвороби.

Як повідомляв Знай. ua, українцям "впарюють" маски від коронавіруса, які виготовлені ще при Януковичі.

Також Знай. ua писав, що голлівудський актор став заручником коронавіруса в Італії.