У середу, 4 березня, в Україні буде найтепліша в Європі погода. Температура повітря прогріється до +18 градусів, а на Півдні стовпчики термометрів покажуть +20 градусів.

При цьому на Заході країни очікуються дощі та холод. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"В Україні очікується +12 +18 градусів, а на Півдні та місцями в Центрі може бути і до +20 градусів. Ложечкою дьогтю виявиться похолодання на крайньому заході до +5 +10 градусів і лише там пройдуть дощі, в Карпатах – з мокрим снігом", – наголосила вона.

У Києві в середу буде неймовірно тепло та сухо, температура вдень до +15 градусів. Опади у столиці не передбачаються.

4-го березня Україна буде чи не найтеплішою в Європі. Завтра - увага! - в нас очікується +12+18 градусів, а на Півдні та...

Популярні новини зараз
Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 3 maart 2020

Народний прогноз погоди в Україні

4 березня відзначається день пам'яті святителів Архипа, Філімона і його дружини Апфії. Якщо у цей день у лісі зустріти білого зайця – сніг обов'язково ще випаде. А якщо пощастить побачити, як чайку, значить лід скоро піде. Часто у цей день посилюється вітер.

погода 4 березня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ні зими, ні літа - вчені жахнули фатальними наслідками зміни кута нахилу осі Землі.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.