Київські правоохоронці повідомили нові деталі гучного затримання в Борисполі озброєного чоловіка, який наїхав на поліцейського, а потім і взагалі намагався застрелити себе.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Варто зауважити, що у Борисполі просто посеред білого дня озброєний чоловік наїхав на поліцейського, а потім, коли ті його наздогнали, приставив до своєї скроні пістолет та погрожував себе застрелити.

Наразі ж з'ясувалися усі деталі цього гучного затримання. Відтак, за словами правоохоронців, зловмисником був бандит і бойовик "Цитаделі" Зураб Тавберідзе, який вже давно розшукувався за викрадення авто, яких у нього на рахунку понад 600.

Правоохоронці, фото: Національна поліція
Правоохоронці, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак, нещодавно співробітникам Служби безпеки України стало відомо, де переховується підозрюваний. Так, під час затримання, зловмиснику вдалося сісти за кермо машини і втекти, пошкодивши при цьому поліцейські машини, припарковані поруч, а також наїхати на копа.

Після цього за ним почалася погоня. Незабаром авто втікача заблокували, але він вийшов зі зброєю з авто і, зробивши кілька пострілів вгору, приставив пістолет до скроні та погрожував себе вбити. Його, як уже повідомлялося, знешкодили і затримали - суд обрав йому запобіжний захід - утримання під вартою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше