Зеленський сказав своє сакральне ″до побачення″ Рябошапці:″Немає результатів - не займай місце″

Володимир Зеленський прокоментував можливу відставку генпрокурора Руслана Рябошапки. За словами президента, чиновники не повинні займати місце, якщо їхня робота не дає результатів.

Відповідну заяву президент України Володимир Зеленський зробив в ході робочого візиту до Полтавської області.

Дмитро Разумков розкрив карти щодо Дениса Шмигаля: коли чекати перших звітів

Не встиг новопризначений Прем'єр-міністр Денис Шмигаль звикнути до нового "крісла", як незабаром вже має виходити зі звітом. Цієї п'ятниці, 6 березня, в сесійній залі Верховної Ради має відбутися година запитань до Уряду про стан реалізації реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні. Та чи не зірветься цей захід, у зв'язку із "свіжим" призначенням нового прем'єра, розповів ВР Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Карантин через коронавірус, як в Україні ізольовуватимуть хворих у випадку епідемії

За прогнозами ВООЗ, ризики того, що кількість хворих коронавірусом в Україні буде наростати, високі. Це означає, що буде рости і число людей, яким потрібен контроль медиків і карантин. У МОЗ потурбувалися про виділення ліжок в інфекційних стаціонарах для хворих коронавірусом, але наразі не вирішили, що робити з поки що здоровими. Екс-санітарний лікар України Святослав Протас прокоментував ситуацію.

Пенсіонерам так і не дали підвищення, Зеленському жорстко відповіли - "Чекають, що здолає коронавірус?"

У мережі з'явилася новина про те, що Кабінет міністрів України переніс індексацію пенсій з березня на вересень. Це викликало хвилю обурення в суспільстві.

Українці бурхливо відреагували на публікацію і висловили свою думку щодо ситуації, що склалася.

До біса коронавірус - соліст Rammstein Тилль Ліндеманн спокійно розгулював по Києву і зайшов у кафе

У четвер, 5 березня, до Києва прибув соліст метал-гурту Rammstein і сольного проекту Lindemann Тилль Ліндеманн. Німецького вокаліста побачили в одному зі столичних ресторанів "Компот".

А сам Тілль опублікував у сторіз відео на тлі напису "Київ". Підписав свою публікацію фразою: "Київ, побачимося завтра". На обличчі у Тилля - медична маска з написом "До біса коронавірус".