У четвер, 5 березня, до Києва прибув соліст метал-гурту Rammstein і сольного проекту Lindemann Тилль Ліндеманн. Німецького вокаліста побачили в одному зі столичних ресторанів "Компот".

Сторіз з Тіллем опублікували в Instagram. На відео видно, як соліст Rammstein сідає за столик в ресторані.

Крім того, сам Тілль опублікував у сторіз відео на тлі напису "Київ". Підписав свою публікацію фразою: "Київ, побачимося завтра". На обличчі у Тилля - медична маска з написом "До біса коронавірус".

Зазначимо, що група Lindemann дасть концерт завтра, 6 березня у Stereo Plaza.

Нагадаємо, лідер Rammstein Тіль Ліндеман відправився в турне по Європі без своєї групи. Однак виступати він буде не один а зі шведським колегою, солістом групи Hypocrisy Петером Тэгтгреном, з яким вони записали спільний альбом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У березні концерти пройдуть також і в Україні. Виступи відбуватимуться не на стадіонах, де зазвичай виступає група Rammstein, фронтменом якої є Ліндеман, а в концертних залах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий метал-гурт Rammstein виклав на своєму каналі в Youtube скандальний кліп "Stripped".

Також Знай.ua писав про "історію кохання" Лободи і Ліндеманна: від першої зустрічі до вагітності, спільних кліпів і романтичних фото