Погода на 7 березня в Україні: точний прогноз

У передсвяткові дні в Україні буде загалом приємна погода. Температура в більшості областей висока, а також не збираються йти дощі і українців чекає тільки мінлива хмарність. Для вихідних – чудова погода. Але в деяких областях все ж доведеться змиритися з дощем.

На заході в цей день можуть пройти несильні дощі, а також буде не така висока температура, як в інших областях. Вдень вона підніметься від +8 до +11 градусів, а вночі від +3 до +6 градусів.

Дощі з заходу торкнуться ще Житомирської та Київської областей на півночі. А от в інших обалстях буде сухо і хмарно. Температура вдень від +10 до +13 градусів, а вночі температура підніметься від +5 до +8 градусів

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На сході не тільки тепло, але і без опадів, весь день по всій території буде тільки мінлива хмарність. Температура вдень від +15 до +18 градусів. А вночі від +5 до +7 градусів. Так що тут спека поки триває.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На півдні трохи холодніше, так як буде відчуватися відгомін холоду з заходу. В Одеській області від +9 до +11 градусів, а в інших областях і в Криму від +14 до +17 градусів. Також вночі температура від +5 до +7 градусів по всій території.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.