Нещодавно в Києві під будівлею Верховної Ради України почав чергувати почесний караул. Тепер така церемонія буде проходить по вихідним і святковим дням. Військовослужбовці заступатимуть о 10:00 і будуть стояти до 18:00. Про це повідомляє Інформатор.

Почесний караул, Інформатор

Так, покірні солдати Національної гвардії будуть змінюватися кожні дві години в теплу пору року та раз на годину взимку. Також наголошується, що це не просто церемонія, але й спосіб вшанувати пам'ять гвардійців, які загинули під будівлею парламенту в 2015 році, коли вибухнула бойова ручна граната. Військовослужбовці стоять нерухомо, однак процес зміни виглядає досить захоплююче.

А в інших країнах світу зміна почесної варти привертає увагу тисяч туристів. Зокрема, щоб подивитися церемонію в Лондоні, то доведеться постояти у величезному натовпі.

Більш того, на цьому розвиток Києва не зупиняються. З приходом весни у Києві з'явиться велика кількість поліпшень і чимало змін.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Почесний караул, Інформатор

Почесний караул, Інформатор

Почесний караул, Інформатор

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українська поліція затримала протестуючих проти розміщення в Полтавській області евакуйованих з Китаю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", багатодітна жінка з Нових Санжар розповіла правду про атаку камінням.

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі українські військові знищили російського розвідника, який підібрався до позицій ВСУ.