8 березня, фото: pixabay
8 березня, фото: pixabay

Який свято 8 березня: що потрібно обов'язково зробити в цей день

Сьогодні, 8 березня - Міжнародний жіночий день, який в Україні є національним святом. Постарайтеся провести свято не дарма, не сидіть просто вдома, розважтеся, займіться тим, що дуже любите.

Інцидент на АТ "Мотор Січ" в Запоріжжі, фото ДСНС
Інцидент на АТ "Мотор Січ" в Запоріжжі, фото ДСНС

Українська місто струсонули вибухи, жителі налякані не на жарт — перші кадри

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Цегляна огорожа підприємства "Мотор Січ", що в Запоріжжі, обвалилася на територію прилеглого приватного будинку. Інцидент нагадував вибух, про що встигли повідомити очевидці подій. Фото з місця події оприлюднив житель Запоріжжя Денис Нечепоренко на своєму каналі в Telegram. Описуючи побачене, він запідозрив підрив.

Володимир Путін, фото: GettyImages
Володимир Путін, фото: GettyImages

Путін обламав Зеленського і всіх українців всього одним відповіддю - "Це задоволення"

Президент РФ — Володимир Путін розповів, що від президентства втомитися неможливо. Те, чим він займається, політик охарактеризував словом "задоволення". Також Володимир назвав можливість очолити Російську державу "долею" і сказав, що не розуміє, як від цієї роботи можна втомитися. Про це він заявив на зустрічі з людьми в Іваново.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Зеленський зізнався, що хоче вішати людей - "Було б швидше"

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю британському виданню The Guardian. В ході розмови Зеленський прокоментував поведінку свого екранного героя Василя Голобородька зі "Слуги народу" і зізнався, що іноді відчуває бажання так само користуватися стратою, як і телевізійний президент. Відповідна публікація вийшла на сайті The Guardian.

Андрій Рева, фото - РБК Україна
Андрій Рева, фото - РБК Україна

Українці не впізнали скандального "дієтолога" Рєву, - "Мабуть не доїдає"

Стало відомо, що в ефірі програми "Свобода слова" Савіка Шустера засвітився колишній міністр соціальної політики України Андрій Рєва. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер.