Один із співробітників штаб-квартири НАТО в Брюсселі захворів коронавірусною інфекцією після відпустки на півночі Італії. Про це повідомляється на сайті організації.

"Ми можемо підтвердити, що один співробітник, який працює в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, дав позитивний результат на COVID-19", - повідомили у пресслужбі.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Як сказано у повідомленні, співробітнику стало погано в кінці минулого тижня і він пройшов тестування через появу симптомів, схожих на жар. Цей працівник ізольований у себе вдома. Його колеги знають про те, що трапилося зараження - з кінця минулого тижня вони також працюють з дому.

коронавірус в Китаї, фото Getty Images
коронавірус в Китаї, фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Задля безпеки персоналу і відвідувачів у штаб-квартирі НАТО вже ввели превентивні заходи на основі керівних вказівок Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Зокрема, тимчасово призупинено поїздки деяких співробітників, співробітники працюють з дому і тимчасово припинено групові поїздки в штаб-квартиру НАТО в Брюсселі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблений курорт Порошенка підкосив коронавірус з Китаю, що відбувається на Мальдівах.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус дістався до політиків, не встояв навіть голова партії.

Знай.uа писав, підступний коронавірус почав ховатися від очей медиків, як змінилися симптоми.