Житель Москви отримав чималий штраф через те, що виніс сміття на вулицю. Чоловік перебував на коронавірусному карантині після того, як летів разом з хворим на COVID-18 в одному літаку.

Після того, як в Москві виявили першого хворого на коронавірус, чиновники вирішили відправити на карантин усіх пасажирів з літака, яким прилетів інфікований. Про це пишуть російські ЗМІ.

Один з чоловіків, який перебуває на карантині розповів, як вирішив винести після 5-ти днів сміття з дому і отримав величезний штраф за похід "на волю".

На початку ізоляції до москвича приїхали медики і взяли всі необхідні аналізи.

"Уточнили, де я проживаю, чи на тому я рейсі прилетів. Сказали, що мені потрібно перевіритися на вірус. Через 15−20 хвилин у мене була бригада медиків. Взяли аналізи і виписали постанову про карантин на один тиждень", — розповів чоловік.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ізольований справно сидів вдома кілька днів, весь цей час збирав сміття і коли "його вже нікуди було дівати", вирішив винести. Наступного дня йому подзвонили з поліції і повідомили, що він порушив припис, а ввечері під'їхали з повідомленням про неприпустимість повторного порушення, попередивши, що інакше доведеться його ізолювати примусово. На москвича також склали протокол за ч. 1 ст. 19.5 КоАП (невиконання законного припису).

Про вихід на вулицю з сміттям поліція дізналася завдяки камері в під'їзді. У поліцейських в руках була роздруківка з фото з паспорта та фото з камери з підписом "відповідність низька - 72,79%".

"При цьому поліцейські сказали, що у них немає доступу до такої технології. Вони вперше дізналися, що так можна взагалі, і що це все їм спускають з Росспоживнагляду", — розповів ізольований житель Москви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Міністр спорту України висловився за скасування матчів чемпіонату з футболу через коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", станом на 8-е березня випадки коронавіруса не зафіксували лише в одній країні ЄС.

Також "Знай.ua" писав, що Президент США порівняв розмову з Володимиром Зеленським, яка призвела до процесу імпічменту, з тестами на коронавірус.