Як повідомляють експерти, у Європі тільки на Кіпрі ще немає людей з коронавірусом. Відсутність заражених людей також спостерігається ще в 3-х країнах Європейського регіону, а саме - в Чорногорії, Туреччини та Албанії.


Крім того, станом на сьогодні в світі зареєстрований 107 351 випадок зараження коронавірусом, з них 3 646 - смертельні. Вилікуватися і подолати страшну хворобу вдалося 60 558 особам.
Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що станом на ранок 8 березня кількість випадків захворювання коронавірусів в Європейському регіоні становить 9 358, з них 255 - летальні. Найбільшу кількість хворих зафіксували в Італії - 5 883 заражених.
Також підтвердили и перші три випадки зараження вірусом в Бангладеші.

Коронавірус, фото ілюстративне // Getty Images
Коронавірус, фото ілюстративне // Getty Images

Відомо, що коронавірус зафіксували у двох чоловіків і однієї жінки у віці від 20 до 35 років. При цьому двоє з інфікованих живуть в Італії і нещодавно повернулися в Бангладеш. Одна з жительок Бангладешу також заразилася коронавірусом, після спілкуванням з чоловіком з Італії. В місцевому МОЗ в Бангладеші підтвердили три випадки зараження, тому це офіційна інформація.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Також нещодавно підтвердили і перший випадок коронавірусу в Молдові. З захворюванням госпіталізували 48-річна жінку, яка прилетіла з Італії. На борту літака знаходились і 14 українців, яких розмістили на 2-тиждневий карантин у Молдові.