Судовий процес по збитому МН17 – Геращенко показав найстрашніший кадр трагедії

У Нідерландах розпочався суд по збитому малазійському МН-17.
Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів про деталі трагедії, та показав найстрашніший кадр - тіло немовляти зі збитого літака.

Народні обранці не хочуть ходити до парламенту через коронавірус

Палата представників Конгресу США розглядає варіант дистанційної роботи народних обранців з дому задля боротьби з епідемією коронавірусу.
Робота Конгресу постійно потребує активної взаємодії великої кількості людей. Саме тому враховуючи швидкість розповсюдження коронавірусу конгресмени розпочали працювати над екстреною дорожньою картою, яка уможливить роботу Конгресу дистанційно.

Зараженого коронавірусом росіянина відправлять у "заслання" на Донбас

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Росія планує вислати зі своєї території інфікованого коронавірусом COVID-19 громадянина України, який зареєстрований на окупованій території Донбасу. Хоча чоловік також має паспорт Роcійської Федерації, російська сторона не має наміру його лікувати.

Путін неочікувано натякнув на власну відставку – росіяни не можуть повірити

У Росії потрібно змінити число термінів, на які може обиратися президент, аби влада у державі почала змінюватися. Про таке заяв сам володар Кремля Володимир Путіна, пишуть російські ЗМІ.

"Смажений кабанчик" та дівчата в спідній білизні: як у Херсоні вітали депутатів з 8 березня

У Харкові на засіданні обласної ради вирішили унікальним чином привітати місцевих депутаток із Міжнародним жіночим днем та запросили відомий херсонський гурт "Степ", який влаштував справжнє "пекельне" шоу - напівголі дівчата підтанцьовували під музику.