Палата представників Конгресу США розглядає варіант дистанційної роботи народних обранців з дому задля боротьби з епідемією коронавірусу.

Про це повідомляє видання New York Post.

Палата представників Конгресу США серйозно занепокоєна швидкими темпами поширення коронавірусу в Америці. Так, вже є зафіксовані випадки цієї хвороби у більшості центральних міст країни - у Нью-Йорку, Вашингтоні (Округ Колумбія), Сан-Франциско і Нью-Джерсі.

Робота Конгресу вимагає не лише постійних зборів усіх членів парламенту, але й постійно присутності великої кількості інших працівників - секретарів, адвокатів, прибиральників тощо. Таким чином, робота Конгресу постійно потребує великої зустрічі й активної взаємодії великої кількості людей. Саме тому враховуючи швидкість розповсюдження коронавірусу конгресмени розпочали працювати над екстреною дорожньою картою, яка уможливить роботу Конгресу дистанційно. Поки що робота над форматом та можливими наслідками активно дебатується.

Палата Представників є не єдиним офіційним органом у США, який розпочав роботу над положенням про дистанційну роботу. Так, схожі дебати й обговорення цими днями відбуваються у колі фінансових регуляторів, які завдяки органу Комісії по цінним бумагам і біржам контролюють і вчиняють перевірки, власне, фондових бірж, фючерсів тощо.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

Хоча зараз ці інституції ще відкриті, вони вже функціонують за внутрішньою інструкцією, яка заохочує співробітників працювати дистанційно. Усі конференції та позарозкладові конференції скасовано.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус заразив американську економіку, в Білому домі зробили невтішні прогнози.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп поставив Зеленського на один щабель з коронавірусом - "Досконалі, вірно?"

Також "Знай.ua" писав, що Трамп підписав "смертельний вирок" для коронавірусу, що задумали в Білому домі.