Стало відомо, що поширення нового коронавіруса в Китаї може досить негативно вплинути на економіку США в першому кварталі 2020 року. Про це повідомив голова Національної економічної ради Білого дому Лоуренс Кадлоу в ефірі телеканалу Fox News у п'ятницю, 14 лютого.

Коронавірус у Китаї

"Ми вважаємо, що ми, можливо, у першому кварталі втратимо дві або три десятих одного відсотка ВВП", – спрогнозував він.

Також ще наприкінці січня Кадлоу заявляв, що поширення нового коронавіруса в Китаї не завдасть значного економічного збитку Сполученим Штатам Америки.

Слід зазначити, що спалах нового коронавіруса (2019-nCoV) вперше була зафіксована в китайському місті Ухань в кінці грудня 2019 року. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала її надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу. За межами КНР випадки зараження були виявлені в 25 країнах, в тому числі і в Російській Федерації. Згідно з останніми даними, число заражених цим вірусом в Китаї становить 1523 людини, одужали понад 8 тисяч, а інфіковані понад 66,4 тисяч.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Коронавірус у Китаї

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що члени екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині біля японського порту Йокогама, зняли танцювальне відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна збирається евакуювати громадян з провінцій поблизу Уханя, але не всі українці хочуть їхати.

Також "Знай.ua" писав, що евакуація українців з китайського міста Ухань, де зафіксовано спалах коронавіруса, запланована на 18 лютого.